Плакия от зрял боб

(за 10 порции) Необходими продукти: зрял боб 800 гр., растително масло 200 гр., моркови 150 гр., целина (кервиз) 80 гр., кромид лук 300 гр., пиперки (паприкаш) 150 гр., чесън 3 гр., джоджен (магданоз) 30 гр., лимон 1 бр., оцет 30 гр., сол 20 гр., черен пипер – 2 зърна. Начин на приготвяне: Накиснете от предната […]

Плакия от зрял боб Read More »