За компанията

Любекс еоод

„Любекс“ ЕООД е основана в края на двадесети век – 1994 година, като бързо заема стабилни позиции на пазара с хранителни стоки. Първите й стъпки са в търговията на едро основно със захар, сол, брашно, ориз и други варива. Следващата цел от нашето развитие бе изграждането и патентоването на собствена марка.

Продуктите на фирмата се разпространяват на територията на цялата страна с бързи темпове. Внедрихме и разработихме НАССР системата, с цел максимален контрол над суровините, опаковките и готовата продукция.  От самото начало инвестираме в своето бъдеще като се използва по-висок клас машини, съоръжения и изграждане на собствени материални бази и автопарк , което гарантира сигурна доставка на място до клиента.

„Любекс-К” ООД

Натрупаният  дългогодишният опит в хранителния бранш ни ориентира,  че трябва да предприемем нов  проект. По тази причина през следващото десетилетие създадохме фирма „Любекс-К” ООД,  чието ръководство реши да инвестира в изграждане на модерен бутилиращ цех за растителни масла. Мащабното складово стопанство за правилно съхранение на суровините и готовата продукция ни позволи да разширим дейността си.
Какви са причините за създаването на съвременна бутилираща компания?  

Инвестиционна политика

Нови пазарни територии

Предизвикателство към нов успех

Конкурентоспособност

Нов продукт

Днес обхватът на дейността се разширява до производство на натурални пакетирани храни, търговия на едро с хранителни стоки, бутилиране на слънчогледово олио , маслиново масло и други растителни  масла.

След 26 години на пазара, като една от водещите компании, решихме да предприемем нова структурна промяна , а тя е създаването на иновативна логистична база. По този начин всичките ни дейности са концентрирани на едно място, което позволява да се фокусираме професионално върху всеки един детайл от работата , за да покриваме стандартите на нашите контрагенти. С увеличаване на складовото стопанство за съхранение на стоки имаме възможността за разширение на портфолиото си както от нови продукти и клиенти, така за внос и износ.

 

    Благодарение на дългогодишния ни опит, който натрупахме през всички тези години, имаме самочувствието и  сме сигурни , че предлагаме качествени услуги, съобразени със съвременните пазарни механизми .

Силата на вкуса е качественият продукт!
Вашият избор на пълноценна храна е гаранция за добро здраве и настроение!